Zou u andere vrouwen moeten vertrouwen?

moncler nederland Onlangs beëindigde ik een telefoongesprek met een vrouw die ik mentor was, en ze drukte me haar dankbaarheid uit dat ze me kon vertrouwen. De toon in haar stem was bovenmatig, het was als een ademhaling, een diepe uitademing. Het voelde als een vrijlating of opening van iets dat ze jarenlang stevig vasthield voor moncler outlet store jaren, alsof ze bescherming genoten. Op dat moment wist ik instinctief dat ze net de deur voor me had opengezet om die nauwe, tedere, kwetsbare ruimte binnen in haar binnen te gaan die ze heel weinigen, of misschien wel, liet binnengaan in de plaats die ik het innerlijke hart sanctum noem. En ik wist ook dat haar instinct om deze plek in haar te beschermen daar niet voor niets was. moncler nederland

moncler jassen dames sale Zij, zoals vele vrouwen, inclusief de jouwe, en misschien zelfs jij, zijn verraden door andere vrouwen, gestretcht, overgelopen, gebruikt, gelogen, afgewezen, bevriend geraakt en de hele lijst opzij gelegd, gemanipuleerd en afgedekt. gaat veel te lang door. En hoewel je waarschijnlijk ook ervaringen hebt gehad aan het andere eind van het spectrum, zustership, onvoorwaardelijke liefde, vriendelijkheid, steun de wonden die je hebt ontvangen van andere vrouwen, liggen altijd precies onder de oppervlakte, als een schurft dat nooit helemaal geneest. moncler jassen dames sale

moncler jas outlet Het kunnen de meisjes op school zijn die je voor de gek houden en je het gevoel hebben geworpen te hebben. Of de concurrentie die nog groter werd toen je de universiteit of het personeel instapte. Of de vrouw waarvan je dacht dat hij je zuster zou zijn, die voor altijd een van je grootste liefdesverdrietjes bleek te zijn. Ik denk dat we allemaal een heel persoonlijk verhaal over het zusterschap hebben over vrouwen en onze vrouwelijke relaties. moncler jas outlet

2018 moncler Ik heb nog geen vrouw ontmoet zonder ten minste één 'zusterschapswond' die haar vertrouwen in andere vrouwen heeft beïnvloed. Sommigen van ons vertrouwen te gemakkelijk en laten de verkeerde vrouwen te dichtbij komen en raken gewond. Anderen hebben weinig tot geen vertrouwen en dus laat een paar mensen los of houd oude vrienden in de buurt van het negeren van jaren die bekend staan ​​om hun intimiteit en vertrouwen en mis het ware zusterschap.Sommige omringen zich met veel vrouwenvrienden maar laten nooit iets in haar innerlijke hart heiligen, dus aan de buitenkant ziet er gelukkig uit, maar van binnen voelt ze zich alleen. Sommige vrouwen houden zelfs van zusterschap en onvoorwaardelijke liefde, maar achter de schermen worden ze aangevallen, gemanipuleerd, gelogen of achtersteven. 2018 moncler

De start van mijn sisterhood-verhaal gaat als volgt. Van 15 tot 30 jaar hield ik niet veel van vrouwen. Afgezien van een drietal vrouwen die ik voor altijd gekend had, omringde ik mezelf met mannen, ze waren makkelijker, ik kende hun spel, we konden rondhangen, geen drama, geen concurrentie, geen roddelen, maar toen ik 30 jaar oud was, na een verbroken verloving en het besef dat de mannen waarvan ik dacht dat ze mijn rug hadden, het feit hadden verborgen dat mijn verloofde me bedroog, merkte ik dat ik in het midden zat van iets waarvan ik niet eens wist dat het miste.

Het was een weekendretraite in het land met 40 andere vrouwen, het hele weekend, dames! We waren goedkope moncler jassen gevraagd om dingen te doen die ik helemaal ongemakkelijk voelde, maar grappig genoeg leiden nu andere vrouwen om kwetsbaar te zijn, echt te zijn, onze verhalen te delen, andere vrouwen ons te laten ondersteunen, ons te knuffelen, ons te zien. Er waren dat weekend meerdere keren dat ik R U N helemaal terug wilde naar de stad, zelfs als dat betekende dat ik mijn eigen koffers moest dragen. Maar ik stak het uit (het was een lange weg terug), en tegen het einde van dat weekend, terwijl ik zat in het midden van een cirkel met deze 39 andere vrouwen, realiseerde ik me een diepere waarheid in mij, die ik had beschermd mezelf van zo lang:

Het was niet dat ik niet van vrouwen hield. het was dat ik HOU VAN het zijn met andere vrouwen. Ik was net gewond en had geleerd mezelf te beschermen tegen precies dat wat ik wilde en nodig had dat geen enkele kring van mannen ooit in staat zou zijn geweest om zusterschap te bieden.

moncler jassen heren sale Met het besef dat ik hunkerde naar, verlangde en verlangde zusterschap, nam ik het hangslot van het innerlijke heiligdom van mijn hart dat al jaren was opgesloten. Ik was klaar en ben bereid om lief te hebben, contact te maken met vrouwen en ze te leren kennen. Wat ik me echter niet realiseerde, was dat ik mijn 'vrouwelijke onderscheidingsfilter' miste. moncler jassen heren sale

Zonder een vrouwelijke onderscheidingsfilter, behandel je iedereen hetzelfde, verwacht je dezelfde behandeling van iedereen en raak je dan meestal teleurgesteld en gekwetst als je verwachtingen niet zijn voldaan of als een vrouw waarvan je dacht dat die in je innerlijke hart kon worden vertrouwd, sanctum zich slecht gedraagt. Je hebt niet het vermogen om de niveaus van intimiteit, kwetsbaarheid en vertrouwen die goedkope moncler te bieden heeft en waarmee je bezig bent, in te zetten voor meer zusters-wonden, die niemand van ons nodig heeft of wil!

moncler uitverkoop Het afgelopen decennium heb ik in een proef met vuurexperiment gestaan ​​hoe het is om te leren hoe je diepe banden van zusterschap kunt vormen zonder gehechtheid aan hoe lang ze duren, hoe je mijn vrouwelijke onderscheidingsfilter moet gebruiken, zodat ik geen pijn heb en teleurgesteld en hoe ze een hogere macht kunnen vertrouwen om me te begeleiden naar de vrouwen met wie ik contact moet maken en die ik moet vermijden. moncler uitverkoop

moncler jassen Ik heb enkele essentiële dingen geleerd als het gaat om het vertrouwen in andere vrouwen, die ik nu met je deel, zodat je je zusterschapsbanden kunt versterken en de wijsheid en kracht kunt krijgen om gezonde grenzen te leggen met de vrouwen met wie je werkt, waar je mee leeft, in gemeenschap met, en hebben een relatie met. moncler jassen

1. Je kunt erop vertrouwen dat een vrouw is wie ze is moncler nederland .

Niet wie je wilt dat ze is. Niet wie ze zou kunnen zijn. Niet wie ze zelfs bij zich heeft of gelooft dat ze is. Maar wie ze opduikt als. Wie ze handelt en reageert als. Wees eerlijk en oprecht over wie een vrouw is en is niet gebaseerd op haar acties, woorden en keuzes. Beoordeel haar niet, merk maar op en onderscheid hoe je in relatie wilt staan ​​tot wie ze vandaag is https://www.jassenmoncler.nl .

moncler jassen heren 2. Er zijn verschillende niveaus van vriendschap en daarom verschillende niveaus van intimiteit, kwetsbaarheid en vertrouwen. moncler jassen heren

moncler outlet sale Het is niet de bedoeling dat je diep verbonden zielenzussen bent met iedereen. Niet iedereen krijgt toegang tot je innerlijke hart sanctum. Net zoals een bank toegangsniveaus heeft om naar de binnenste gewelven te gaan, heb jij ook toegangsniveaus tot je innerlijke hartheiligdom. Sommige vrouwen zijn meer als speelkameraadjes of collaborateurs versus zussen. Veel plezier met ze, verken je gemeenschappelijke interesses, geniet van elkaar, maak coole dingen samen, maar mis geen verbinding rond gemeenschappelijke interesses om toegang te krijgen tot het innerlijke hart sanctum. moncler outlet sale

moncler jassen outlet 3. Toegang tot je innerlijke hartheiligdom, en dieperliggende niveaus van vertrouwen moeten worden getoond en gevoeld. Hier zijn mijn parameters om toegang te krijgen tot mijn innerlijke hartenheiligdom. Ik nodig je uit om je eigen te maken of deze uit te proberen. Om toegang te krijgen tot je innerlijke hart sanctum moet een vrouw: moncler jassen outlet

moncler jas dames sale Bied respect. Zowel binnen je relatie als in hoe ze over je spreekt en vasthoudt in haar relaties met anderen. moncler jas dames sale

moncler jas heren Bezit haar dingen. Ze projecteert haar spullen niet op jou en als ze dat doet, en jij brengt het onder haar aandacht, bezit ze het. moncler jas heren

moncler jas sale Zie je volledig in zowel je kracht als je zwakte, zonder te concurreren met of te beoordelen. Zelfs als ze jaloers wordt, of als je uitdrukking haar doet twijfelen, kan ze het toegeven, en daarmee kom je dichterbij. Je inspireert elkaar. moncler jas sale

moncler outlet Accepteer alle delen van jou. Ze houdt onvoorwaardelijk van je, zelfs als sommige delen van jou haar een beetje gek maken. moncler outlet

Leun in, zelfs als het moeilijk is. Wanneer je naar haar toe komt met een probleem of iets dat niet werkt, leunt ze naar binnen, luistert ze, geeft ze niet de schuld of koopt ze geen moncler jassen die ze nodig hebben om fouten te vinden. dat verdiept je zusterschap.

moncler jas dames 4. Blijf gefocust op het zijn van de beste jij die je kunt zijn, wees niet onderscheidend en niet oordelend van hoe andere vrouwen zich gedragen. moncler jas dames

moncler jas heren sale Niet iedereen gaat spelen volgens de 'good sister sisterhood rules'. Je observeert vrouwen die oordelen, roddelen, samenspannen, kliekjes creëren. Doe niet mee, oordeel niet over hen of moet hen vergissen. Merk gewoon op, en dan, vanuit een plaats van zelfliefde en onderscheidingsvermogen, distantieer jezelf van deze cirkels en gedragingen en kies ervoor de beste te zijn die je kunt zijn, hou je ogen en hart wijd open voor de vrouwen met wie je wilt spelen op je speeltuin van het leven en in je innerlijke heiligdom moncler jas heren sale.Related Posts

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose